marikari.net

"Tunqio"

"Pitää se ny miehellä blogi olla"

Aloitin loppuvuodesta 2009 bloginpidon lähinnä omaksi huvikseni ajatuksella, että ei niitä tekstejä varmaan moni lue, mutta jos lukee ja niistä on iloa tai apua, niin kiva. Blogin aihepiirinä on maailman pyöriminen tämmöisen kolmevitosen perheenisän näköpiiristä ja tyylilajina kevyt sarkastis-kärkevä-asiallinen sekoitus.

Sisältö on siis arkis-humoristista lukuunottamatta yhtä poikkeusta. Nuoremmalla lapsellamme on suulakihalkio, jonka hoitamisen yhteydessä on asennettu gastrostooma (vatsalaukkuavanne) ja tehty trakeostomia (henkitorviavanne). Blogistani löytyy teksti halkiolapsen hoidosta yleensä, mahanapista ja sen kanssa puuhaamisesta sekä henkitorviavanteesta ("trakari"). Nämäkin tekstit noudattavat omaksi kokemaani kirjoitustyyliä, mutta sisältö on täyttä asiaa ja tarkoituksena on tarjota tukea samassa jamassa rimpuileville. Kommentit ovat siis tervetulleita!

Aluksi kirjoitin tekstini tälle sivulle, mutta aika äkkiä halusin mukaan vähän lisäominaisuuksia, joten otin käyttöön blogspot-blogin.

Ja sitten blogia lukemaan >>

Viihtykää, toivoo Kari (kari@marikari.net)!


© Kari Liukonsuo